fredag 8 augusti 2008

Velig

Efter mycket velande fram och tillbaka så har jag bestämt att jag vara med i OS-stickningen och det jag ska sticka är detta:

Mitt val föll på dessa vantar sedan jag läst någonstans en uppmaning inför OS-stickning 2006 om att man skulle utmana sig själv genom att göra något man inte gjort förut antingen i form av storlek teknik eller annat. Jag har egentligen aldrig stickat med flera färger i varje fall inte med lyckats resultat så nu är det dags.
Kanske inte en stickning som kommer att underlätta själva tittandet men mitt velande kring OS-stickandet har rört just det - om jag ska titta eller inte. Det finns så mycket kring Kina som för mig gör det svårt att med gott samvete titta och roas av evenemanget men sticka kan jag ju alltid göra.

2 kommentarer:

Medea sa...

Wow vilka läckra vantar!!! VAR kan jag hitta ett sådant mönster?? Tror att jag sett nåt liknande i en blogg för längesedan men glömt bort det.
De är verkligen vackra!!!
/Efwa

Boel sa...

Vantkitet är från Huskroken på Gotland men jag köpte det på senaste Symässan. Mönstret finns med i deras nya bok som jag varmt rekommenderar, "ekoull och gotländsk sticksöm.