fredag 8 augusti 2008

Frågor om doping

Funderade i går kväll på hur dopingreglerna ser ut? Jag antar att vår gren är undantagen de vanliga reglerna på detta område för ett glas vin till stickningen blir det ibland, tex ikväll när det är fredag.

Uppstarten går mer än lovligt trögt. Började lägga upp maskorna till min moebiussjal i morse men när jag ska plocka upp andra varvet lyckas jag inte så bra. Jag har gjort det förr men just nu funkar det bara inte. Ser fram mot att komma hem ikväll för att försöka lösa det hela. Så j***a svårt kan det ju inte va.

6 kommentarer:

Ulrika/Stickamera sa...

Vin är helt tillåtet. =)

Choklad och andra godsaker också. ;)

Medea sa...

Vad bra!!! *ler stort* Jag får se till att köpa hem en stor kaka mörk choklad också!

Anonym sa...

Puh... vilken tur...
Om man inte får choklad hur ska man då kunna hålla sig vaken när klockan är 4 på morgonen och dom roliga sporterna är????

Momimamma sa...

Vin räknas väl ändå som nedåtdopning? Du presterar ju inte mer utan kan slappna av och somna om du har suttit uppe en hel natt.....eller. Choklad däremot blir väl uppåt men jag röstar för båda!

Britt-Marie sa...

Ska jag vara uppe mellan 3 och 6 på natten och dessutom snickra på dagen så blir det nog mycket te och choklad klart över dopingreglerna kan jag tänka mig.

Annela sa...

En sån bra fråga. Det är viktigt att man inte dopar sig så att man blir diskad. Nu vet jag - vin och choklad och kanske en och annan cashewnöt?