söndag 10 augusti 2008

Jag tar en paus i molnet och tröja..


Bilden är kanske inte den bästa, men detta kära vänner är ett par vantar som jag började med idag, en vän till mig påminde mig om att jag lovat en annan vän ett par vantar och jag tänkte 'just fan' och satte igång med dem på en gång, vantar går som alltid för mig fortfortfort att sticka, färgkombinationen är som vanligt något som jag valt själv, därför är den förskräcklig (:
Det är i alla fall ett par vantar med ett porträtt, porträttet är delat i två så att när man för ihop händerna så kommer motivet att synas (: De kommer antagligen inte att se kloka ut förrän det att båda vantarna är klara. OS är spännande och jag började morgonen med att kolla på lite basket och boxning (:
Fia var här också (hon som skall få Weasleytröjan som jag visade i mitt andra inlägg) och lite blandat som jag stickat, bland annat hennes tröja, det är bara ärmarna kvar nu (: Hon var även lite modell till min FLS, bilder finns här
Lycka till med era stickningar så skall jag fortsätta med mina vantar (:

4 kommentarer:

Helena/ Elanit sa...

Det är så fint med den här typen av mönster! Har själv försökt mig på att brodera enligt den här tekniken enligt mönster på fuldesign, men inte lyckats sår här bra!

TruckerElin sa...

Läckert! Sånt har jag aldrig sett förr, ska bli roligt att se det färdiga resultatet med helt porträtt. Hittar du på mönstret själv? *nyf*

Soili sa...

Va finurligt.Att dela på mönstret,spännande och hur det blir.Säkert jättehäftigt.

Kamilla sa...

Ja, jag har gjort mönstret själv (: Jag skall precis påbörja andra vanten nu så resultatet kommer nog imorgon som senast (: