torsdag 14 augusti 2008

Skandal!

Jag är så arg! Vår duktige brottare Ara Abrahamian blev bortdömd i matchen om en finalplats i 84 kg och fick nöja sig med en bronsmedalj som han sen lämnade på mattan i sin besvikelse. Jag brukar alltid försvara konstiga dommarbeslut med att brottning är en bedömningssport, men nu får det vara nog. Matchflykt? Man blir ju galen... fnys.Det var den sämsta klass på domare jag sett på länge. Det är ju ändå OS! Grrrr!
I ren ilska gjorde jag färdigt delprojekt 2. Lagom tills min favorit, lille Hjalmar Sjöberg 120 kg gick match om ännu ett brons hade jag fått fast blomman också. Tyvärr lyckades den blott 23-årige Jalle knipa medaljen, men det är en bravur att komma så långt som han gjorde. Han slog silvermedaljören i kvalet. När vi åkte till säsongens sista tävling i Danmark i slutet på maj var han inte ens klar för OS. De´ni!
Nu hastar jag vidare till nästa delprojekt och ser fram mot lördagens dambrottning. Vad det blir har jag inte bestämt ännu, kjolskydd eller kanske handtag eller ...

8 kommentarer:

TruckerElin sa...

Ja jädrans piss o s**t domare! *grr* Men cykelkorgen blev fin som attans! Kommer det beskrivning på alla dina grejer månne? :)

Ulricha sa...

Ja, fy fanken. Jag lider med Ara och hade jag varit i hans situation hade jag nog reagerat på samma sätt. Undr om han kommer att få behålla bronsmedaljen...

Visa Lisa sa...

Gud ett sånt roligt stickprojekt du tagit på dig! Jag blir alldeles glad!

Och vad gäller Ara Abrahamian... skandal. Hörde nu att IoK kanske kan lägga sig i, trots att protesten avslogs... Jag fortsätter hålla tummarna för nåt osannolikt.

Annela sa...

Ja, det var en urdålig domare, men jag tycker också att Aras uppförande var barnsligt och respektlöst mot de andra medaljörerna. Han stal ju deras stora stund. Klart att man får bli förbannad, men en sån erfaren idrottsman borde kunna behärska sig vid en prisutdelning i OS...tycker jag.

Mia sa...

Mýcket fantastisk cykelkorg. Den blir man glad av. Hoppas, hoppas, hoppas du lägger upp mönstret på din blogg.

Millan sa...

Å vad fint det blir... Håller med dig vilken skit domare

Soili sa...

Men.......jag blir stum av beundran...Vilken underbar cykelkorg du gjort.
ang.brottningen så kan man inte annat är förvånas,vad har dom för domare????Förstår att Ara,blir förbenad,men att kasta medaljen så där....inte bra.

Marias garnhändelser sa...

Min cykel gråååter av avund, den vill också bli så fin:-)