torsdag 14 augusti 2008

femtitolfte


Det här är försök femtielva eller något i den stilen till att få publicera ett inlägg. Jag och blogspot kommer inte överens. Funderar på att flytta min blogg till blogg.se istället.
Men i alla fall, jag har lyckats välja och påbörja mitt os-projekt, hör och häpna!
Det blir en stickad korg i svart metalltråd till en kompis i inflyttningspresent.

(ha! jag överlistade blogspot och kopierade texten innan den tänkte säga till mig att det inte gick att publicera! mohaha, nu är det försök femtitolv)

4 kommentarer:

Helena/Elanit sa...

Den här gången gick det ju extra bra tycker jag man kan säga!
Kul med en lite annorlunda stickning föresten! Skall bli roligt att se resultatet!

Annela sa...

Vad kul! Var köper man sådan tråd? Panduro?

Paulina sa...

alltså, jag känner ju ett visst hat mot panduro men ja, det är dem som har tråden. Den bra i alla fall. Den kostar 42 kronor/50 gram och finns i hur många färger som helst. Mitt tips om du ska sticka med metallfärg är följande, köp inte de korta knubbiga rullarna, de är jättekrångliga och snurrar upp sig själva, köp som sagt de för 42kr/st, de lite mer avlånga. och det går åt mer än du tror. I den här beskrivningen ska det gå åt en rulle men som du ser på bilden är den snart slut och jag är typ halvvägs bara. Så köpt två. Minst. och just det, det ska vara 0,55 mm tjock också, tjockare blir jättejobbigt och tunnare blir sladdrigt. och sticka i omgångar för man får så lätt ont i fingrarna av det. Hör av dig om du behöver hjälp!

TruckerElin sa...

Ett litet tips för blogspot: För att slippa skriva om hela tiden så testa istället att klicka på "Redigera inlägg" som står nånstans uppe till vänster när man är där man skriver sitt inlägg. Då kommer du till en lista med alla inlägg, på alla andras står det bara "visa" men på dina egna står det också "Redigera". Trycker du där så får du upp det inlägg som kommit bort..