onsdag 13 augusti 2008

Durrow


Har fått flera frågor om mönstret jag stickar...
Jag gör ärmarna till tröjan Durrow som OS-projekt (länk till mönstret här), och det var att ta i vill jag lova. Jag tror jag maskar av för den första ikväll eller imorgon, och då har jag hälften kvar! Det blir målspurt i det här mästerskapet. (Jag lovar att ta en ny bild när första ärmen är klar)

På tal om det måste jag fråga: Hur kan ni vara Färdiga redan?

Jag uppfattade OS-utmaningen ungefär som att sikta på guld i riktiga OS - du ska inte vara säker på att du klarar det, utan du måste ge ditt yttersta för guldmedalj? Annars känns det lite som att vara ensam startande i grenen "Sitta på arslet som vanligt" - gör det inte? Säker medalj liksom?

Nej, jag gör en Gustav Larsson med min tröja - det får bära eller brista och kanske får jag punktering, men går det vägen så blir det nog medalj trots allt...

8 kommentarer:

Millan sa...

Jag känner som dig. Känner mig orolig för att hinna klart. Det är det som är grejen, kämpa så svetten lackar och fingrarna värker, när man sedan är klar är man lyckligt utmattmattad och stolt över de man gjort.

Fnix sa...

Samma här! kör dessutom efter eget mönster som jag bara har en uppfattning om om det ska funka eller ej.
OS ska ju vara den yttersta utmaningen liksom!

Emmy sa...

Håller med dig. Jag är långt ifrån säker på att jag kommer bli klar, jag som utmanat mig själv med att göra två projekt under OS. Just nu tvekar jag om jag kommer fixa ens det första. Det går sakta...

Ulricha sa...

Ja, jag vete fanken om jag hinner med att bli klar med min kofta. Förvisso har jag kommit ganska långt, men sedan ska det stickas breda spetskanter på ärmar och runt hela fram- och nackkanterna. Jag har i alla fall satsat högt! Dessutom ska jag blocka mellan slätstickningen och spetsstickningen....

Marika sa...

Ja, jag håller också med... det ska ju vara lite svårt, ungefär som att vara med i OS!

TruckerElin sa...

Jag har halvångest för om jag kommer hinna klart mina sockar som jag föresatt mig.., min utmaning ligger väldigt mycket i att göra 2 likadana.. Har grymma problem med motivationen till det men tyckte OS-stickningen kunde va lämplig till att slutför nåt sånt. :)

Elin Markusson sa...

Har börjat på hälen på min andra OS-socka men det går så sakta. Hur det nu kan komma sig. Blir några varv då o då. Kollar på OS när jag hinner och orkar, fått hoppa in på städ den här veckan en del.

Helena/ Elanit sa...

Man kan ju utmana sig själv på andra sätt också, tex genom att välja ett mönste som man inte stickat tidigare och inte vet om man klurar ut! Sedan är det ju så att för mig så finns det inga garantier vad gäller sticktid då jag har en lite marodör som tar en hel del tid... nu är ju i och för sig min amöba färdigstickad, men den är ju inte klar för det, och det kan ju hända att jag fortsätter att utmana mig själv genom att öka på svårighetsgraden!