fredag 8 augusti 2008

OSSTICKNINGEN I RADION!!

Bilden har jag lånat från Marie/OSstickningen
Jo, det är faktiskt sant. Jag fick ett mail från Monica om att en producent på P4 Radio Göteborg letade efter någon i Göteborg som skulle vara med i StickaMeras OS-stickning och som ville komma och och prata om det. Hon misstänkte att jag skulle tycka att det var kul - och hon hade rätt.
Så på måndag 11 augusti travar jag in i Kanalhuset (som folkhumorn kallar Radio- och TV-huset) och ska vara med i Morgonprogrammet och prata om OS-stickningen nån gång 9.30-1.00
För alla som inte kan lyssna då, så finns programmet på deras hemsida www.sr.se/goteborg och klicka in på Morgonprogrammet, så kan ni höra det där.

Och idag börjar det - äntligen kan jag börja på min ponchotröja i limegrön ICE från Drops. Det ska bli så kul att se hur det blir.

NUUUU börjar det!!!

4 kommentarer:

Marie sa...

Va' kuuul! Tänk att vi blir så uppmärksammade :) Jag har kommit en bit på bakstycket på min likadana poncho, än så länge limegrön (nå'n rätt äcklig obestämd nyans...). Då kan vi ha en intern tävling om vem som blir först klar med ponchon...Ska du ha ärmarna korta som på bilden? Jag gör mina hellånga, men smalare nertill, som'vanliga' ärmar. På min blogg ligger bild på den första jag gjorde (lila/rosa), fast den stickade jag längre än i beskrivningen. Denna nya blir kort i bålen.

Tant Kofta sa...

Hej!
Vad kul att du blir med i radio.
Ska försöka passa programmet så jag får höra det.
Lycka till

Annela sa...

Marie: Stickar vi båda i limegrönt? Vad kul. Jag tror att jag göt ärmarna långa som du, fast kanske vida. Jag ska nog göra den lite längre också och kanske sticka runt några varv under ärmarna. Jag ska genast titta in på din lilarosa tröja.

tank kofta: Ja, det ska bli spännande att vara med i radion och få göra reklam för stickning. Men lite pirrigt är det ockå.

Marie sa...

Ja min är limegrön, eller nå't liknande, än så länge...färgade garnet, första bomullsfärgningen nå'nsin, och det blev förstås totalt misslyckat. Så jag kommer att sticka ponchon färdig och SEN färga hela härligheten, i en skogsgrön nyans som jag gillar (och som klär mej...). Men det blir Nitors textilfärg, för säkerhets skull :)