lördag 9 augusti 2008

Akta så inte stickorna börjar glöda och allt tar eld! ;-)

Titta vad jag hittade: http://sockmonkeyrescue.org/neckwarmer.html
Är det inte enormt tjusig!
Tack och lov att det skulle vara enormt grovt garn, för min första reaktion var ju att byta mönster, och den här är ju mer vacker än användbar - tycker jag i alla fall, visserligen gillar jag lite viktorianskt sådar, men till vardags ändå med måtta!
Nej, men jag har fortsatt med min lilla halsväramre, och den har nu blivit en lång tarm. Inte mycket att fota, men vi får se hur den utvecklas!
Jag måste säga att jag är imponerad av hur mycket och snabbt det stickas framför TV- apparaterna!
Själv har jag sett fem minuter herrarnas redskapsgymnastik och fem minuter simförsök stafett eller vad grenen nu heter. Det var ju inte så särskilt upplyftande...
Jag såg förresten att någon stickat en hel socka! Hur går det till? Jag stickar en socka på två veckor och sedan orkar jag inte göra den andra...
I går fick jag föresten ett Kaffe Fassett sockgarn som jag köpt någorlunda billigt på Tradera. Och vad skulle man ha för sticknummer? Jo, två....
Undrar om det någonsin blir några sockor av det garnet! Fast snyggt var det ju så klart. Får väl ha det att titta på, kanske göra någon liten provlapp!
Fast det hörde ju inte hit, lite allmänt prat bara! Nu får jag väl sticka en stund till på min tarm innan jag går och lägger mig!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Simstafett = Lagkapp ;)

Helena/ Elanit sa...

Aj aj aj... nu visade jag min okunskap - alltid lika retligt!!!
Men jag fick ju i alla fall lära mig något nytt, så nu har jag chansen att stajla i något annat sammanhang!

Anonym sa...

heter det inte att man lär så länge man lever eller nått liknande klyschigt ;)

Annela sa...

En sån fin halsvärmare! Den ska jag sticka! Tack för tipset!

Helena/ Elanit sa...

Alltså är jag inte död än... känns mycket bra, för ibland, t ex på morgnarna, kan jag nästan få för mig att jag är det! Tack Emms!
Och vad kul at jag kunde inspirera dig Annela!Hoppas jag får se en bild sedan när det är klart!