fredag 25 juli 2008

OS-planerNu har jag beställt garn till min OS-stickning, som ni ser satsar jag på många timmar framför tv:n. Min kofta ska bli tomatröd och min tanke är att jag ska kunna använda den som höstjacka, kanske slår jag tom. på stort och fodrar den.

Jag kommer nog att klämma in lite sockstickning också för att variera mig lite. Det blir nog skapligt varmt att sticka i eskimo mitt i sommaren...

Jag ser mest fram emot friidrotten och fotbollen men OS brukar alltid bjuda på några överaskningar. Från förra sommar-OS minns jag nog faktiskt boxningen mest, inte alls min favorit sport men Paulo Roberto som expertkommentator gjorde den helt oförglömlig.

Vad ser ni andra mest fram emot?

2 kommentarer:

Helena sa...

Hmmm... alltså nu är det ju så att jag inte är himla sportintresserad direkt, det är därför jag stickar mig igenom dessa kvällar som jag tvingas tillbringa framför en TV ockuperad av maken....
Men friídrotten är roligast, där händer det ju lite, och det är lätt att hänga med (sedan brukar det ju går rätt bra för Sverige i de grenarna också...)
Inget dåligt projekt du tänkt ut förresten! Men den blir jättefin...

Elin sa...

Jag gillar det mesta i idrottsväg, kanske inte boxning då men allt annat. Så det lär ju bli att man sitter framför tv:n en del nu under OS, och ser det man kan se. =)