torsdag 31 juli 2008

Garnshopping


Idag var jag hos Deisys Design på Avenyn och köpte garn innan Garnstudio häjer sina priser på fredag; alltså sista dagen i morgon med gamla priser. det kan löna sig att handla innan. Jag fick veta att t.ex. 8:- på Silke-Tweed. Höjningarna kommer att bli mellan 4:- och 13:-.

Det blev limegrönt , grovt bomullsgarn ICE, som ska bli min OS-stickningströja. En färg jag aldrig stickat i förut, men som jag tror kan passa mig. Jag köpte också 75 g förgarn från Ullcentrum i lila och grå nyanser. Jag har en likadan sedan förut, men det var för lite för att det skulle bli något.

Till slut gav jag mig själv ett set Harmonystickor från Knit-Picks. Jag har redan samma storlek i trästickor, men jag inbillar mig att dessa är roligare att sticka med. Jag köpte trästickor i bokträ, som är polerade med bivax, men dessa var faktiskt lenare. Jag tycker egentligen inte om att sticka strumpor, men nu har jag börjat på ett par i aloeveragarn och då får de förstås bli klara. Kanske går det bättre med Harmonystickorna?

2 kommentarer:

TruckerElin sa...

Sån härlig färg på ice-garnet. :-) Men jag är nyfiken, vad är förgarn egentligen?

Annela sa...

Här kan du läsa om förgarn:

http://garnharvan.se/index.php/cPath/102_163